Stara Zagora Üniversitesi Yönetim Ekibi ÇOBİLTUM Merkez Laboratuvarlarını Ziyaret Etti

Stara Zagora Üniversitesi (Bulgaristan) yönetim ekibi, 28 Mayıs 2024 tarihinde ÇOBİLTUM Merkez Laboratuvarlarını ziyaret etti. Bu önemli ziyaret, iki kurum arasındaki işbirliğini güçlendirmek ve bilimsel çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirildi.

Ziyaret sırasında, Stara Zagora Üniversitesi yönetim ekibi, ÇOBİLTUM laboratuvarlarının son teknoloji ile donatılmış altyapısını ve yürütülen çeşitli araştırma projelerini yerinde görme fırsatı buldu. Laboratuvar uzmanları, misafir heyete laboratuvarın faaliyetleri, kullanılan cihazlar ve araştırma yöntemleri hakkında detaylı bilgiler sundu. Ayrıca, ÇOBİLTUM'da gerçekleştirilen inovatif projeler ve uluslararası işbirlikleri hakkında sunumlar yapıldı.

Stara Zagora Üniversitesi yönetim ekibi, ÇOBİLTUM laboratuvarlarının yüksek standartlarını ve araştırma kapasitesini takdir etti. İki kurum arasında ortak projeler geliştirme ve öğrenci değişim programları gibi konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretin sonunda, Stara Zagora Üniversitesi yetkilileri, misafirperverliklerinden dolayı ÇOBİLTUM yönetimine teşekkür ederek, bu tür ziyaretlerin bilimsel işbirliklerini artıracağını ve her iki kurumun da bilim dünyasında daha güçlü bir konuma gelmesine katkıda bulunacağını ifade ettiler.

ÇOBİLTUM Merkez Laboratuvarları, uluslararası düzeyde bilimsel işbirliklerini genişletmekten ve akademik camia ile deneyimlerini paylaşmaktan büyük memnuniyet duymaktadır. Gelecekte de benzer ziyaretlerin ve işbirliklerinin devam edeceği belirtildi.