MÜSİAD Temsilcisi Atiye Laçin ve Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hafuze Seçtim’den ÇOBİLTUM’a Ziyaret

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bilişim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇOBİLTUM), 31 Mayıs 2024 tarihinde MÜSİAD Çanakkale Temsilcisi Atiye Laçin ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hafuze Seçtim’i ağırladı.

Ziyaret sırasında, ÇOBİLTUM’un yürüttüğü projeler, sağladığı teknolojik imkanlar ve üniversite-sanayi işbirliği fırsatları ele alındı. Laçin ve Seçtim, ÇOBİLTUM’un ileri teknoloji ve araştırma olanaklarının bölge ekonomisine katkıları hakkında bilgi aldılar ve MÜSİAD ile üniversite arasında olası işbirlikleri üzerine görüş alışverişinde bulundular.

Dr. Öğr. Üyesi Hafuze Seçtim, ÇOBİLTUM’un öğrenci ve mezunların kariyer gelişimlerine katkı sağlayacak projelerde rol almasının önemine vurgu yaparken, Atiye Laçin de bölgedeki iş dünyası ile akademik dünyayı buluşturacak bu tür işbirliklerinin sürdürülebilir kalkınma için kritik olduğunu belirtti.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet dilekleriyle sona erdi ve yakın gelecekte ortak projelerde buluşma temennileriyle son buldu.