ÇOBİLTUM ve Proje Teknoloji ve İnovasyon Ofisi Temsilcileri Win-Eurasia Fuarında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ÇOBİLTUM Laboratuvar Müdürü Öğr.Gör.Dr. Savaş Gürdal ve Proje Teknoloji ve İnovasyon Ofisi Projeler Birim Sorumlusu Öğr.Gör. Kadir Yılmaz, İstanbul'da düzenlenen Win-Eurasia fuarına katılarak önemli temaslarda bulundu.

Fuarda, özellikle hidrojen teknolojileri üzerine çalışmalar yürüten Hidrojen Teknolojileri Derneği standında yer alan temsilciler, geleceğin enerji kaynakları arasında gösterilen hidrojen teknolojileri üzerine bilgi alışverişinde bulundular ve işbirliği olanaklarını değerlendirdiler. Öğr.Gör.Dr. Gürdal ve Öğr.Gör. Yılmaz, hidrojen teknolojilerinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde yeni projeler geliştirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulundular.

Win-Eurasia fuarı, endüstriyel üretim teknolojilerinin sergilendiği ve sektörün önde gelen temsilcilerinin bir araya geldiği önemli bir platform olarak dikkat çekiyor. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin fuara katılımı, üniversitenin sanayi ile olan bağlarını güçlendirmek ve teknolojik yeniliklere katkı sağlamak amacıyla atılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.