Bradford Üniversitesi Arasında İş Birliği Anlaşması sonrası ÇOBİLTUM ziyareti

Üniversitemiz ile İngiltere Bradford Üniversitesi arasında akademik, araştırma-geliştirme ve toplumsal katkı alanlarında ikili iş birliği protokolü imzalandı. Protokol imzalandıktan sonra ÇOBİLTUM'a ziyaret gerçekleştirildi laboratuvar alt yapısı tanıtıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Bradford Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zahir İrani, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Erkul ile Prof. Dr. Dinçay Köksal'ın yanı sıra Çanakkale Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Erkan Bil'in hazır bulunduğu imza töreninde potansiyel iş birliği alanlarına ilişkin planlamalarla kısa, orta ve uzun vadeli çalışmalar üzerinde görüşüldü.

İmzalanan protokol sonrasında Prof. Dr. Zahir İrani ÇOBİLTUM'u ziyaret etti. Ziyaretinde ÇOBİLTUM cihaz altyapısını inceleyen İrani, laboratuvar yönetici ve personeli ile analizler konusunda görüşmeler yaptı. ÇOBİLTUM Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Ayça AYDOĞDU EMİR laboratuvarı tanıtan bilgiler verdi.